Straffängeln talar


DagenefterdagenSöndag morgon, vaknar med ett ryck 07.00, ligger halvt utanför sängen med gårdagens kläder åtsmitna runt en lätt svettig kropp. Mobilen i ett krampaktigt tag i högerhanden som skvallrade om att en del samtal hade ringts innan den här tjejjen försvann. Drar mig upp med ett dunkande huvud och ett samvete som sa "varannan vatten, varannan vatten". Snubblar in på toan och upptäcker sina skor lite lätt fuktiga i duschen, Jodå. Hur waisted man är så sitter det alltid i...

...man ska aldrig lägga sig i sängen med smutsiga fötter.

And all the shadows filled up with doubt
When you came in, the air went out

Blickar
Personlighetsprofil

Du är en person med mycket fantasi som tycker om att hitta nya sätt att lösa problem på. Det är roligare att lägga ner lite extra tid på att hitta ett nytt sätt att göra något på än att göra det på det gamla vanliga sättet. Om du måste utföra rutinuppgifter blir du snabbt otålig och känner dig uttråkad.

Du tycker om att hålla dig välinformerad och har stort behov att få regelbunden information om allt som intresserar dig. Krävande litteratur skrämmer dig inte - du tycker om att lära dig nya ord och kanske nya språk. Du har ett stort ordförråd och du arbetar aktivt på att utöka det. Nya tankar och idéer tycker du är spännande och du diskuterar dem gärna med andra.
Om du befinner dig i en livssituation som präglas av rutin kommer du att vantrivas på sikt och leta efter nya utmaningar.

Du kan även tycka om att vara för dig själv och att reflektera över livet eller andra saker som du är intresserad av. Förmodligen tycker du även om att få nya impulser via litteratur och filosofi och trivs tillsammans med personer som har samma intressen.


 

puss


pannkakor

Vaknade med en otroligt huvudvärk idag som inte gick bort förrän flera timmar senare när jag hade fått lite pannkakor och jordgubbar. Har klippt lugg också, men nej, jag känner mig inte snygg för det. För det gör jag aldrig.
Just nu längtar jag till flytt och nya utmaningar. Det finns inget bättre än att få starta om.Weeell,...

...at least I can say that the chance to ever hook up with Torres really decrease

But he is really worth all the happiness in the world.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1198872/Baby-joy-Liverpool-striker-Fernando-Torres-El-Nino-la-nina-own.html?ITO=1490

Färg

Jag har färg-tankar. Det finns så mycket. Vad ska man välja? Jag behöver inspiration.

A small shoeDet är på sättet vi är olika
som gör oss så bra tillsammans

vingligt.

Känner inte av någon semester. Stress. Åker över halva landet. Grejjar. Taking care of buisness. Mobilen och min laptop alltid nära till hands, frenetiskt tuggandes på en morot. Men det är så jag trivs. Jag är en planerare, en strukturerare. En organiserare. Ja ni förstår.

Ikväll ska jag till min nya lägenhet och fixa. Yes, it´s real. Jag lämnar nu Jönköping för en sista gång.
Min nya lägenhet är helt underbart fin, den ligger 3min från centralstationen och den är min min min.
Jag ser framför min hur jag kommer tassa runt på mina fina trägolv en kylig decembermorgon, hur jag skall laga middagar till mina vänner i mitt stora fina kök. Hur jag ska börja ett nytt liv. Jag längtar till liv och rörelse, till konst och oliktänkande. Jag skulle kunna skriva massor om hur det är att bo i en småstad gentemot en storstad. En annan dag.RSS 2.0