Personlighetsprofil

Du är en person med mycket fantasi som tycker om att hitta nya sätt att lösa problem på. Det är roligare att lägga ner lite extra tid på att hitta ett nytt sätt att göra något på än att göra det på det gamla vanliga sättet. Om du måste utföra rutinuppgifter blir du snabbt otålig och känner dig uttråkad.

Du tycker om att hålla dig välinformerad och har stort behov att få regelbunden information om allt som intresserar dig. Krävande litteratur skrämmer dig inte - du tycker om att lära dig nya ord och kanske nya språk. Du har ett stort ordförråd och du arbetar aktivt på att utöka det. Nya tankar och idéer tycker du är spännande och du diskuterar dem gärna med andra.
Om du befinner dig i en livssituation som präglas av rutin kommer du att vantrivas på sikt och leta efter nya utmaningar.

Du kan även tycka om att vara för dig själv och att reflektera över livet eller andra saker som du är intresserad av. Förmodligen tycker du även om att få nya impulser via litteratur och filosofi och trivs tillsammans med personer som har samma intressen.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0